Kajgana s rajčicama, lukom i paprikom




Kajgana s rajčicama, lukom i paprikom je jednostavno jelo za pripremu koje se može poslužiti i kao glavno jelo. Potrebno je kratko vrijeme za pripremu ovog jela. Ovaj kajgana je bogata hranjivim tvarima i omogućava našem tijelu potrebnu energiju za početak radnog dana. Uživajte u priremi a nadasve u konzumaciji ove kajgane.

Sastojci za pripremu kajgane s rajčicama, lukom i paprikom
  • 4 jaja
  • 1nasjeckana rajčica
  • 1 nasjeckana paprika
  • 1/2 nasjeckane glavice luka
  • 1/2 žličice soli
  • 2 žlice maslinovog ulja
Priprema kajgane s rajčicama, likom i paprikom
  • Izmutite jaja i dodajte sol. 
  • Zagrijte ulje na tavi, prodinstajte luk, papriku i rajčicu. 
  • Dodajte jaja i pecite, neprestano miješajući, dok jaja ne postanu čvrsta, 3 do 4 minute. 
  • Poslužite odmah.