Kajgana s rajčicama, lukom i paprikom je jednostavno jelo za pripremu koje se može poslužiti i kao glavno jelo. Potrebno je kratko vrijeme za pripremu ovog jela. Ovaj kajgana je bogata hranjivim tvarima i omogućava našem tijelu potrebnu energiju za početak radnog dana. Uživajte u priremi a nadasve u konzumaciji ove kajgane.
Sastojci za pripremu kajgane s rajčicama, lukom i paprikom
- 4 jaja
- 1nasjeckana rajčica
- 1 nasjeckana paprika
- 1/2 nasjeckane glavice luka
- 1/2 žličice soli
- 2 žlice maslinovog ulja
Priprema kajgane s rajčicama, likom i paprikom
- Izmutite jaja i dodajte sol.
- Zagrijte ulje na tavi, prodinstajte luk, papriku i rajčicu.
- Dodajte jaja i pecite, neprestano miješajući, dok jaja ne postanu čvrsta, 3 do 4 minute.
- Poslužite odmah.