Kajgana sa tikvicama i crvenom paprikom obiluje energijom i iznimno je hranjiva. Ova kajgana može se poslužiti i kao glavno jelo. Potrebno vrijeme pripreme je nekoliko minuta. Zato, idemo, pripremimo ovo jednostavno i hranjivo jelo kako bi naše tijelo bilo spremno za dnevne obaveze.
Sastojci za pripremu kajgane sa tikvicama i crvenom paprikom
- 1 nasjeckana crvena paprika - babura
- 1 nasjeckana tikvica
- 2/3 šalice bademovog mlijeka
- 1 žlica maslinovog ulja
- 6 jaja
- 2 žlice parmezana
- vegeta
Priprema kajgane sa tikvicama i crvenom paprikom
- Nasjeckajte tikvicu i papriku na manje kolutiće
- Zagrijte ulje u tavi, dodajte povrće i dinstajte 5 do 10 minuta.
- U međuvremenu umutite jaja, bademovo mlijeko i manji žličicu vegete.
- Dodajte jaja u tavu i pecite oko 5 minuta, pospite parmezanom i poslužite.