Kajgana sa tikvicama i crvenom paprikom

 


Kajgana sa tikvicama i crvenom paprikom obiluje energijom i iznimno je hranjiva. Ova kajgana može se poslužiti i kao glavno jelo. Potrebno vrijeme pripreme je nekoliko minuta. Zato, idemo, pripremimo ovo jednostavno i hranjivo jelo kako bi naše tijelo bilo spremno za dnevne obaveze.

Sastojci za pripremu kajgane sa tikvicama i crvenom paprikom

  • 1 nasjeckana crvena paprika - babura
  • 1 nasjeckana tikvica
  • 2/3 šalice bademovog mlijeka
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 6 jaja
  • 2 žlice parmezana
  • vegeta

Priprema kajgane sa tikvicama i crvenom paprikom

  • Nasjeckajte tikvicu i papriku na manje kolutiće
  • Zagrijte ulje u tavi, dodajte povrće i dinstajte 5 do 10 minuta. 
  • U međuvremenu umutite jaja, bademovo mlijeko i manji žličicu vegete. 
  • Dodajte jaja u tavu i pecite oko 5 minuta, pospite parmezanom i poslužite.